Magiske Julehilsner for Voksne


“Magiske Julehilsner for voksne, unge, og de helt utroligt gamle” er en personlig julekalender tilsat den særlige magi fra Laboratoriet. En julekalender der midt i decembers stress og jag stopper tiden og minder os om al den magi rundt om os som vi voksne så let kommer til at overse. Som Nikolaus skriver i Julehilsner fra Nikolaus , må vi være et lys for hinanden i mørket.

Magiske Julehilsner for Voksne er digte, tekstbider, skovmagi, chokolade (selvfølgelig!), blomsterfrø, billeder og minder fra afsenderen. Med informationer fra dig skaber jeg magi til din modtager, som hver dag i december vil bære en stjernekaster i sit bryst fordi de ved, at de er nogen for dig ❤️ vil du sende “Magiske Julehilsner for voksne, unge, og de helt utroligt gamle” til en du holder særligt af kan de bestilles i Værkstedet.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean