Noget om moser og årvågne bibliotekarer


Det er 1 år siden min allerførste udstilling! Bestilt af en årvågen bibliotekar (hvem ellers!) til FaaborgMidtfyn Bibliotekerne . Jeg ankom helt vildt tidligt før biblioteket rigtigt var vågnet, og bagefter tog jeg en genvej hjem og vadede direkte ud i en stor mose, hvilket mindede mig om dengang for 100 år siden hvor jeg helt høj var på vej hjem fra en Lisa Ekdahl koncert og skvattede på et isglat fortov. Jeg døde ikke i mosen, selvom jeg troede det (derhjemme forklarede store S gennem latterbrøl noget om moser og vakuum). I morgen sætter jeg en meget større udstilling af #kvinderilitteraturen op på Valby Bibliotek - og fortæller snart om et smukt arrangement vi laver der i slutningen af november

...og så lige en friendly reminder om at bestilling af Julehilsner er NU!


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean