Rebecca Bach-Lauritsen


Det gælder i børnebøger såvel som i voksenbøger (hvis vi insisterer på at skelne mellem de to - og så forøvrigt også i YA), at historien må være velskrevet. Der må være noget der griber. Griber verden, griber hjertet, griber een. Der må være noget der skal siges. Og mod nok til at sige det. Ikke væve udenom, ikke forfalde til vores fattige standardsætninger. Rebecca Bach-Lauritsen er bl.a. uddannet fra Forfatterskolen i Børnelitteratur og debuterede i 2011 med #veronikalydersomharmonika . I 2011 blev Bach-Lauritsen tildelt Skriverprisen, og siden har hun udgivet flere børnebøger, der tør tage fat om emner mange voksne ikke har modet til at tale med børn om. Døde lillebrødrene for eksempel. Egentlig har Rebecca stort smil og et direkte blik på næsten alle de billeder jeg har nærstuderet af hende, men når jeg ser hende for mit indre blik står hun i en solsikkemark og synger om vaskepulver og det er så drømmende og fint. Da jeg satte mig for at sy, tænkte jeg hele tiden på det med at alt det vigtige kun kan ses med hjertet. Det siger #denlilleprins - og Rebecca overså trods alt en elefant i sit vaskeri over en længere periode...


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean