Julehilsner fra Nikolaus


MagiLaboratoriets julekalender for børn “Julehilsner fra Nikolaus” er 24 personlige breve fra Julemanden til dit barn. En magisk rejse ind i vinterens eventyr og skandinavisk folklore. Her møder du Rudolf og hele rensdyrflokken. Nissen Orla, der er særligt god med pebernødder og Nissen Oline, der fortæller om stjernebilleder. Julehilsner starter på År 1 og hver jul er der nye eventyr, hvor Nikolaus uden tvivl får brug for jeres hjælp før det endelig er juleaften.

Julehilsner fra Nikolaus er både personlige hilsner til dit barn og et stort fælleseventyr vi tager på sammen: der er altid stjernekastere til Lucia, der er foder til rensdyrene, og Nikolaus Nøgle skal lægges i vinduet før juleaften 🗝 vil du være med? Julehilsner fra Nikolaus kan bestilles i værkstedet. Velegnet fra 3-13 år (har jeg hørt)


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean