Julebazar og gavekort


Er du i nærheden af Østerbro næste weekend d.10.-11. november vil jeg anbefale dig at slå et smut forbi Sankt Jakobs Kirkes julebazar. Her kan du finde mange meget fine ting fra de lokale butikker. Jeg bor laaaaangt fra Østerbro så jeg kommer, desværre, ikke forbi - til gengæld kan du være heldig at få fingre i et af gavekortene til MagiLaboratoriet ✨ alt, hvad menighedsplejen får ind ved bazaren bliver brugt til julehjælp, feriehjælp og anden økonomisk støtte i løbet af året. Som barn modtog min mor en julepakke med mad fra vores præst. Jeg kan ikke særligt huske den jul og måske er det netop det vigtige: jeg kan ikke særligt huske den jul. Har du mulighed for det, håber jeg du støtter et sted. Har du ikke mulighed for det, håber jeg du modtager støtte. Der er ingen skam i at have brug for et netværk (men det samfund, der ikke tilbyder et skulle skamme sig!)❤️


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean