Oplæsningsaften


Om 2 uger er der oplæsningsaften på Valby Bibliotek i forbindelse med min dukkeudstilling Kvinder i Litteraturen . Det bliver megafint og der kommer flere utrolig (!!) dygtige forfattere/forlæggere og læser op. Du kan både købe bøger og merch og få signeret. Og så kan du lytte. Du kan lytte til mange forskellige stemmer og mange forskellige ord. Det handler om repræsentation og hvordan noget så enkelt kan fucke en hel menneskehed op - eller give en stærk følelse af samhørighed. Samhørighed er det klare mål med det jeg laver, men det gør ikke noget hvis jeg formår at fucke lidt med konventionerne på vejen (måske er det faktisk en nødvendighed i den her sammenhæng?).

Jeg håber vi ses på Valby Bibliotek den 29/11 fra kl 17! Du kan finde mere info på facebook

alle forfatterdukkerne kan ses i udstilling på Valby Bibliotek i november og indtil midt-december


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean