Altid ufærdig


En af de første mennesker jeg stødte på, da jeg kom på Instagram for overraskende kort tid siden, var Louise Amalie Juul. Et stykke tid var hun hende, der lavede stories som altid ramte plet. Den dag jeg sad i toget på vej hjem fra OUH og holdt på tårerne og hun så lige “på mig” og sagde : Det er okay. Så græd jeg alligevel. Uden at føle mig alene. Hvis sandheden skal frem er jeg kæmpekolossal fan, følger, beundrer af Louise Amalie, fordi hun er glad og vred og blarh udover de sociale medier og hun gør noget jeg lærer helt vildt meget af: optager plads. Fuck, hvor er det vigtigt at gøre! For den bliver ikke foræret os, vi skal selv insisterer på den. En anden ting. Jeg spejler mig nøgen nu. Det har jeg aldrig gjort førhen. Du kan møde Louise Amalie Juul og mig og en masse andre ret fantastiske forfattere på Valby Bibliotek når vi holder oplæsningsaften i forbindelse med udstillingen af Kvinder i Litteraturen Dukkerne den 29/11 fra kl 17:00. Det er gratis og børn er velkomne!


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean