It's beginning to look a lot like...


De allersidste julekalendre kom afsted i går aftes. Huhej! 155 børn (og så har jeg endda måttet afslå både børne- og voksen julekalendre pga for sene bestillinger!) modtager i år Julehilsner fra Nikolaus, som er MagiLaboratoriets juleføljeton.

Lillelaboranten er nu på år 3, men alle starter på år 1 og fortsætter frem år for år så Nikolaus univers får lov at vokse sammen med børnene. Det er både en personlig og en fælles julerejse og jeg elsker det!, og jeg glæder mig virkelig til at skulle læse 1. brev højt på lørdag.

I starten af november fik jeg den halsoverhovede ide, at jeg gerne ville lave en julekalender for voksne (og unge og gamle - en julekalender for alle dem, der er lidt for store til Julehilsner fra Nikolaus basicly). Det bliver ikke mindre vigtigt at huske hinanden med alderen, og jeg har flæbet ned i mange af voksenjulehilsnerne, det indrømmer jeg blankt, for I tog det fuldstændig til jer og har skrevet de fineste, mest sårbare, kærlige og sjove tekster til hinanden. Jeg er SÅ glad og stolt over at Magiske Julehilsner for Voksne blev grebet af jer ❤️

De første bestillinger af julekalendre for 2019 er allerede tikket ind, de kan laves når som helst fra nu af ovre i værkstedet.

Jeg kan afsløre nu, at der kommer et særligt Vintersolhvervskit til salg i Laboratoriet i begrænset antal i december - mere om det efter Oplæsningsaften på Valby Bibliotek på torsdag 📚(mere

info i bio) , håber vi ses!


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean