Oplæsning i dag!

November 29, 2018

Hydrokortisonen er sunket (Addisons disease awareness ) , tasken er pakket med magi, ordene er printet for at kunne siges, og her står magilaboranten med sin høje hat og faker overskud og gåpåmod fra morgenstunden. Måtte visualisere grownup Neville Longbottom for overhovedet at falde i søvn i går (google “Matthew Lewis moustache” og jeg lover dig #sweetdreamsaremadeofthis ). Heldigvis er der andre virkelig dygtige og meget mere erfarne kvinder at lytte til i aften, og hvis vi kommer bare i nærheden af stemningen ved oplæsningen på Christianshavn, lover jeg at det er den vildeste stærke følelse af søsterskab.

 

See you laters, alligators! 🐊 

 

1/1

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean