Oplæsning i dag!


Hydrokortisonen er sunket (Addisons disease awareness ) , tasken er pakket med magi, ordene er printet for at kunne siges, og her står magilaboranten med sin høje hat og faker overskud og gåpåmod fra morgenstunden. Måtte visualisere grownup Neville Longbottom for overhovedet at falde i søvn i går (google “Matthew Lewis moustache” og jeg lover dig #sweetdreamsaremadeofthis ). Heldigvis er der andre virkelig dygtige og meget mere erfarne kvinder at lytte til i aften, og hvis vi kommer bare i nærheden af stemningen ved oplæsningen på Christianshavn, lover jeg at det er den vildeste stærke følelse af søsterskab.

See you laters, alligators! 🐊


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean