Dont dream it, be it


Når vi ikke havde et større publikum end vi havde i går tror jeg både det skyldes et horribelt vejr, men også at det er svært at formidle hvorfor de aftener er vigtige. Man er nødt til at være der og opleve det selv. For det er sårbart og tillidsfuld og ærligt og rummet summer af kærlighed. Ret mig hvis jeg tager fejl, men jeg tror (og håber) også at I, der lytter, føler den sårbarhed og tillid og kærlighed helt ind under huden. Åh! Jeg prøver at finde ord, men jeg er fyldt til randen og summer i hele kroppen af lykke. På vej hjem i toget fandt jeg dette fine kort fra #rockyhorror i min taske, som jeg fiskede i Århus sidste weekend, og det tror jeg måske siger det allerbedst #dontdreamitbeit . KÆMPE TAK til forfatterne Tina Sakura Bestle, Rebecca Bach-Lauritsen, Shekufe Heiberg, Christiane Hector, Louise Amalie Juul og Iben Mondrup: på alle mulige kringlede og helt ligetil måder ved jeg ikke hvad jeg skulle gøre uden jer, skrivende kvinder. TAK til Valby Bibliotek for at give os rummet og for at være Darling bibliotekarer (“der er ikke noget at være nervøs for, her er vi allesammen nørderne” cirkacitat af Lene )Og TAK TAK TAK til jer, der trodsede regnen og ulvetimen og kom og lyttede.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean