VintersolhvervsMagi

December 1, 2018

Glædelig 1. december ✨

Nu går vi den allermørkeste tid i møde. Men om bare 20 dage tipper skålen og minut for minut og pludselig i stjernekasterfart vil du se, at lyset igen vinder frem. Lige indtil Sommersolhverv, hvor lyset danser på himlen og holder mørket stangen hele natten lang. Vintersolhverv er årets længste nat og falder altid omkring den 21. december. Ligesom Sommersolhvervsnatten er Vintersolhvervet ladet med magi. Det er en tid til reflektion, til afsked, til nye begyndelser. Med lidt hjælp fra MagiLaboratoriet skal du nok nå dertil før det nye år står klar, med løfter og håb og drømme. MagiLaboratoriets VintersolhvervsMagi indeholder Magisk Skattejagt for Voksne, Et Lys i en Muslingeskal, Stjernekaster, Salviebundt, Et Digt Om Lys, og en håndsyet måne fra Dukkemagerens Værksted.

Der er bare 10 pakker med VintersolhvervsMagi til salg.

Kan bestilles så længe lager haves eller indtil 10. december.

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean