En dag fuld af hjerteslag

December 12, 2018

Halvvejs mod juleaften i dag er det 4 år siden vi så eet hjerte med slag og eet hjerte uden. Den første jul efter Ulvs fødsel kan jeg huske at tænke: jeg overlevede det, jeg overlevede det, tænk at jeg overlevede det! Så ramte det mig som et spyd i maven: hans fødselsdag kommer også næste år. Det lyder mærkeligt, men jeg havde overhovedet ikke tænkt at den 30. januar nogensinde ville komme igen. Så jeg syede mens jeg messede: du kan ikke drukne hvis du er en havfrue. Der er meget dynd at drukne i, der er mange måder at dø på. Og så er der livet, som ikke dur hvis man er helt alene i det, for du er ikke en ø, du er havet og al den verden der er skjult i det. Alle familier på #år2 i #julehilsnerfranikolaus kan se frem til en tur under havet fra i overmorgen, her møder Nikolaus havfruen Abelone og hun får brug for hjælp! Havfruer fra MagiLaboratoriet skabes i samarbejde med modtager og kan bestilles i værkstedet.

1/1

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean