Om magi

December 20, 2018

Jeg havde en god og lang samtale (længere end hvad Rolf skriver i artiklen) om magi som kan læses nu på Valby Biblioteks hjemmeside. Jeg er bare så glad for det skriv, selvom det stadig går udover min forstand, at andre end jeg selv orker skrive mine ord og tanker ned - og så er jeg ret glad for forfatterne, ret glad for fællesskabet, ret glad for magien som jeg ikke kan skabe uden jeres hjælp.

 

https://bibliotek.kk.dk/nyheder/artikel/magisk-faelles-tryghed?fbclid=IwAR1gBcNVWsWaPq_lgrDsa5XXiRo9vPBJwlFol2vtEKf2EZI5Zd3MIPsN7h4
 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean