Julehilsen fra Laboranterne

December 23, 2018

Lillelaboranten fortalte den anden dag, at to fra børnehaveklassen havde skrevet “langsom jul” på deres ønskesedler. Dagen efter så jeg en dreng, helt forelsket i en ny sweatshirt med en robot af vendepallietter, som hans mor var ved at købe. “Må jeg få den på juleaften?” Spurgte han. Svaret var nej. Juleaften er skjorte og slips. Basta. Jeg fortalte Lillelaboranten hvor travlt mange familier har i juleferien. Hun blev helt bleg. “Hvorfor??”, “Tjae...”. Sidste år spiste hun julemiddag i underhyler og badehåndklædet med hætte på, fordi “du sagde jeg skulle tage det mest behagelige på jeg har”. Jeg håber I allesammen får en jul lige efter jeres hoved, uden stress og jag og høflighedsbesøg som ingen rigtig orker og snærrende bh-stropper og kvælende slips. Jeg håber ikke du utålmodigt venter på at pakke alt det du ønsker dig op, jeg håber det findes rundt om dig hver dag i alle mulige og umulige udgaver. Jeg håber din ferie er lang og jeg håber du højst skifter underbukser hver anden dag. Max! Absolut max! Glædelig Jul fra MagiLaboratoriet 🎄

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean