Jagtsæsonen er i gang!

March 16, 2019

Det spirer og kvidrer derude og snart springer foråret for alvor. Skattejagte hjælper med at åbne sanserne op når vi bevæger os udenfor, vi skal lytte og stoppe op og vi skal dufte og lade hænderne glide over knudret bark. MagiLaboratoriet har et udvalg af skattejagte - du kan også bestille en custom made skattejagt til fx fødselsdagsfesten eller bare fordi. Skattejagte er også perfekte at komme i påskeæg 🥚 Når du bestiller en skattejagt fra MagiLaboratoriet modtager du en pdf-fil som du skal printe og evt farvelægge. Det er også muligt at bestille Skattejagter pr brevpost, de er printet på tykt papir og farvelagt af Laboranten. Bestiller du en custom made skattejagt modtager du den altid pr. pakkepost inkl en vejledning. Ønsker du at bestille en skattejagt kan du sende mig en mail på: magilaboratoriet@outlook.dk eller bestille ovre i "Dukkemagerens Værksted".

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean