Jagtsæsonen er i gang!


Det spirer og kvidrer derude og snart springer foråret for alvor. Skattejagte hjælper med at åbne sanserne op når vi bevæger os udenfor, vi skal lytte og stoppe op og vi skal dufte og lade hænderne glide over knudret bark. MagiLaboratoriet har et udvalg af skattejagte - du kan også bestille en custom made skattejagt til fx fødselsdagsfesten eller bare fordi. Skattejagte er også perfekte at komme i påskeæg 🥚 Når du bestiller en skattejagt fra MagiLaboratoriet modtager du en pdf-fil som du skal printe og evt farvelægge. Det er også muligt at bestille Skattejagter pr brevpost, de er printet på tykt papir og farvelagt af Laboranten. Bestiller du en custom made skattejagt modtager du den altid pr. pakkepost inkl en vejledning. Ønsker du at bestille en skattejagt kan du sende mig en mail på: magilaboratoriet@outlook.dk eller bestille ovre i "Dukkemagerens Værksted".


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean