Eas skattejagt


På fredag skal Ea fejre sin første fødselsdag som skolebarn og det er heldigt at hun får hele klassen på besøg for Elverfolket i Munkemose har desperat brug for hjælp til at få Fader Frost til at slippe sit tag så Prinsesse Vår kan vågne og Foråret kan springe. Når jeg laver en personlig skattejagt er du som giver af skattejagten en stor del af udformningen, for jeg må naturligvis vide hvilket barn det er der skal på jagt. Jeres fortællinger, jeres nærmiljø og jeres hverdag omskaber jeg til magi. I Eas skattejagt indgår fx familiens yndlingsand Annika fra Munkemose, ligesom Ea selv ønskede et æggeløb (noget af det allerstærkeste forårsmagi findes i 🥚!) og Eas mor ville gerne ud at fiske 🎣. Et lille drys skovmagi fra Laboratoriet udover det hele og så tror jeg på, at Ea og hendes klassekammerater får en helt eventyrlig 7 års fejring sammen. Skattejagter er altid et hit: skal du lokke nogen med på tur? Er turen hjem fra skole forudsigelig og lang? Skal I holde børnefødselsdag eller er der en anden stor fejring i udsigte hvor det kunne være dejligt at aktivere børnene og fx sende dem udenfor mens de voksne slår mave? Custommade skattejagt bestiller du ved at sende mig en mail på magilaboratoriet@outlook.dk og i "Dukkemagerens Værksted" finder du et udvalg af forskellige Skattejagter til både store og små, til skov og strand, til efterår og forår.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean