Der har været en lille Påskehare...


Jeg ved ikke om du har bemærket det, men bag støvregnen og tågen tiltager lyset dag for dag. Forårsjævndøgn og fuglesang fra før Påskeharen får sko på - og han er ellers tidligt ude (og snørrer aldrig snørebånd). Under hække står vintergækker klar til gækkebreve og snart lyser skovbunden af anemonelys. Og måske! med lidt klip og et fiffigt vers, vinder du et påskeæg af chokolade. Der er naturligvis påskeharer i Laboratoriet - du kan endda selv vælge hvilken farve, der er din favorit. Vi kunne nemlig ikke beslutte os, Lillelaboranten og jeg. Ovre i "Dukkemagerens Værksted" kan du læse mere om hvad en Påskeharepakke indeholder og hvordan du bestiller. Du er altid velkommen til at ønske andre farver på hat, halstørklæde og hale, så ser vi hvad vi har i skufferne. Der er et begrænset antal harer til salg og for at de kan nå frem til påske skal de bestilles senest 6. april 🥚🌱🐇


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean