Fødselshvaler


Der er babyboom i familien Juhl og den her lille grandfætter fik vi allerede i lettere forsinket julegave, men før året er omme er familien udvidet med hele 3 nye medlemmer mere. Den store grandkusine aka Lillelaboranten er frygtelig glad for selskabet, selvom hun ikke ligefrem er imponeret over Halfdans evner til at lege endnu. Det alleryngste medlem bliver hendes helt egen Lillesøskende. Det betyder selvfølgelig Fødselshvaler galore i Laboratoriet dette forår og denne sommer.

Fødselshvalen er personlig og har samme længde som barnet den sys til havde ved sin fødsel, og er dermed ikke kun en blød bamse, men også en tommestok for livet. Jeg syr Fødselshvaler i alle babystørrelser - også hvis dit barn kom alt for tidligt, som min egen Ulveunge på 20 cm gjorde.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean