Spring Has Sprung - Forårsrabat


Små virksomheder har sjældent mulighed for at holde udsalg, Black friday og give rabat på samme måde som de store kæder. Hver eneste tjente krone er en sejr over et system præget af overforbrug og en følelse af mere-må-ha-mere-for-at-være-okay also known as kapitalisme. Jeg kan love jer for, at alle små selvstændige kunstnere jubler hver gang de modtager en ordre, herhjemme er der endda highfives og dans i stuerne hver.eneste.gang. ! Men nogle dage sker der så det, at morgenturen går gennem Alleskoven og man opdager at de allerførste spæde neongrønnne bøgeblade har foldet sig ud 🍃og der er få ting (udover svaleankomst og græsslåning med le) der kan gøre Store S så begejstret, så i anledning af Laborantens lykkelige husbond, kan I indtil 1. maj få 10% rabat på jeres bestillinger 🌱 For at nyde godt af rabatkoden skal du bestille via www.magilaboratoriet.com. Alle produkter finder du under Dukkemagerens Værksted - og hvis du ikke lige kan finde nøjagtig det du drømmer om, sender du mig bare en besked 📮 Når du når til kassen, indtaster du rabatkuponen “springhassprung” som giver dig 10% rabat på din ordre. Betaling sker først når du modtager en mail + faktura fra mig.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean