Dukker på Åby Bibliotek

April 9, 2019

MagiLaboratoriets evigt voksende litteraturformidlende og feministiske dukkeudstilling "Kvinder i Litteraturen" kan pt. ses på Åby Bibliotek. Fra 27/4 tager dukkerne til Odder Bibliotek og fra 9/9 er de en del af Bibliotekernes Læse Festival “ORD over FJORD” på Frederikssund Bibliotek, før de afslutter 2019 på Herning Bibliotek fra efterårsferien og ind i november. Ønsker du at booke udstillingen til en festival, et bibliotek, kulturhus eller måske en boghandel befolket af nysgerrige læsere, er juni, juli og august stadig ledige. Send mig en mail enten herinde eller på magilaboratoriet@outlook.dk 📮 husk at det også er muligt at bestille din yndlingsforfatter til privatbrug.

 

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean