Dukker på Åby Bibliotek


MagiLaboratoriets evigt voksende litteraturformidlende og feministiske dukkeudstilling "Kvinder i Litteraturen" kan pt. ses på Åby Bibliotek. Fra 27/4 tager dukkerne til Odder Bibliotek og fra 9/9 er de en del af Bibliotekernes Læse Festival “ORD over FJORD” på Frederikssund Bibliotek, før de afslutter 2019 på Herning Bibliotek fra efterårsferien og ind i november. Ønsker du at booke udstillingen til en festival, et bibliotek, kulturhus eller måske en boghandel befolket af nysgerrige læsere, er juni, juli og august stadig ledige. Send mig en mail enten herinde eller på magilaboratoriet@outlook.dk 📮 husk at det også er muligt at bestille din yndlingsforfatter til privatbrug.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean