Sonjas havfrue


Den første dukke jeg syede som MagiLaborant var en havfrue. Det var vinteren før Ulvs 2 års fødselsdag og jeg gik og messede “you cannot drown if you’re a mermaid”. Det er vist i virkeligheden meget beskrivende for hvordan jeg overlever. Hun står på min hylde med alle sine fejl og mangler og i mit allerførste design (ved siden af yndlingskort fra Lillelaborantens bh-lærer). Siden har jeg syet havfruer både til en venindes 4. barn der ikke skulle drukne i sine søskendes stemmer (det er der vist ingen chance for sker!) og til min veninde Mette midt i en brutal omgang brystkræft (som hun overlever - praise the mother!).

Denne uge har jeg arbejdet på Sonjas selvdesignede havfrue. Sonja har været på Åby Bibliotek med sin mor Tinne og set udstillingen af forfatterdukker, og da hun hørte at Laboranten syr dukker efter børnetegninger gik hun straks igang! (Det elsker jeg). Lillelaboranten har listet rundt ved siden af for hun har forelsket sig intenst i Sonjas design og tigger om at få en havfrue nøjagtig magen til. Alt det man kan drømme ud af sin fantasi, som rækker ud og griber fat i andre - det er magi, den vaskeægte slags, den vi ikke må være foruden. Tak Sonja, for dit magiske design, jeg håber jeg må bruge lidt af din fabelagtige verden i mit Laboratorium for fremtiden.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean