Ulverejser


De sidste 4 ulve er rejst fra Laboratoriet i dag og jeg sidder med en blanding af lettelse og vemod. Jeg har ingen ord for hvad det betyder for os, at så mange deltog i vores Ulvedag i år, det har været overvældende og utrolig rørende at læse jeres historier. Uanset om I selv har mistet eller I står nær nogen der har.

Tilbage i februar mødtes jeg med Linn i Oslo, som havde bestilt ulve til sine nære venner, og da vi sagde farvel med store kram og løfter om at holde kontakten (utroligt hvad et kort møde kan gøre når man har skrællet hele smalltalkfacaden af fra start), sagde Linn: tak for at gøre det nemmere for mig at række ud til mine venner. Det har jeg tænkt meget på siden. Jeg ville ønske jeg havde svaret Linn, at det er hun (og jer), der gør det nemt for mig at tale om sorg og kærlighed og min Ulveunge fordi I er så åbne og tager i mod det - og lader det sprede sig som ringe i vand.

Hver gang jeg har sendt ulve afsted, har jeg inde i mig pustet gennem en sæbebobbelstang. Det er vist min bedste beskrivelse. Tak for den oplevelse, tak for jeres bestillinger og jeres deltagelse, og tak fordi I tør lytte til og tør tale om de allertungeste ting. Det er vigtigt. Og svært. Og I er magiske


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean