Brøg

April 25, 2019

Jeg syede første gang Suzanne Brøgger i september 2017, og det er en lidt vild fornemmelse i hænderne at mærke, hvor meget jeg har lært som dukkemager siden da. Her sidder en spritny udgave af Brøgger, syet over de sidste par dage, ca halvandet år senere. Hun skal sendes til åbningsfesten i maj for et nyt spændende sted i Fiolstræde - måske kan du gætte deres navn ud fra mit valg af dukke? 

Originaldukken af Brøgger kan ses på Åby Bibliotek indtil i morgen og fra på lørdag er hun at finde på Odder Bibliotek. Jeg kan godt få lyst til at sy alle de første dukker påny, men jeg vælger at tro, at der er en vis charme ved at man kan se udviklingen i dukkekunst når man besøger mine udstillinger. Husk nu, at du kan altid købe forfatterdukker bare ved at sende mig en mail

 

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean