Brøg


Jeg syede første gang Suzanne Brøgger i september 2017, og det er en lidt vild fornemmelse i hænderne at mærke, hvor meget jeg har lært som dukkemager siden da. Her sidder en spritny udgave af Brøgger, syet over de sidste par dage, ca halvandet år senere. Hun skal sendes til åbningsfesten i maj for et nyt spændende sted i Fiolstræde - måske kan du gætte deres navn ud fra mit valg af dukke?

Originaldukken af Brøgger kan ses på Åby Bibliotek indtil i morgen og fra på lørdag er hun at finde på Odder Bibliotek. Jeg kan godt få lyst til at sy alle de første dukker påny, men jeg vælger at tro, at der er en vis charme ved at man kan se udviklingen i dukkekunst når man besøger mine udstillinger. Husk nu, at du kan altid købe forfatterdukker bare ved at sende mig en mail


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean