Nye havfruer i Laboratoriet


Emilie kom ind til mig i Laboratoriet da hun var her for at lege med Lillelaboranten for nogle uger siden (de har kendt hinanden siden børnehaven g selvom de ikke går på samme skole er de fortsat med at være venner under navnet “Mims & Bims”). Hendes lillesøster, som normalt er degraderet til den irriterende lille der ikke må være med til noget uanset hvor meget hun tigger og insisterer, fylder 5 år i år og det var noget der fik storesøsteren op i Emilie. For ind i Laboratoriet kom hun med stor beslutsomhed og bad mig om at sy en dukke til Josefine. Ikke bare en dukke, en dukke som Emilie havde fuldstændig styr på ned til mindste detalje. Hun forklarede og pegede i stofskabet og jeg huskede så godt jeg overhovedet kunne. For jeg er en sucker for sisterhood - there, I said it, katten er ude af sækken... I dag var det endelig tid til Joses havfrue og jeg lånte lidt af Sonjas havfruedesign og har i dag besluttet mig for, at Joses fødselsdagshavfrue kommer til salg i Laboratoriet. Ikke den nøjagtige naturligvis, men havfruer i dette design med disse ansigtstræk. Det er ALTID muligt at designe sin egen dukke - også i havfrueform, men nu bliver det muligt at købe en havfrue i dette design. Naturligvis er farvekombinationerne tæt på uendelige, det gælder både hårfarve, hudfarve og halefarve, og det er man selv med til at vælge (for den her magiker er ikke fan af samlebåndsarbejde). Lillelaboranten spurgte modvilligt om det virkelig var nødvendigt at Josefine fik dukken, for hun syntes faktisk den passede ret godt ind i hendes egen efterhånden heftige dukkesamling. (Havfruen med den røde hale er Lillelaborantens havfrue).


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean