Min mindstemagiker


Før Lillelaboranten blev laborant og hun bare var lille, fortalte jeg hende at rapsmarker var solskin plantet til næste års sommer. Det hjælper lidt, når man står der i de høje gule blommars prutlugt at tænke på, at næste år, næste år bliver det fint. Jeg kan ikke rigtigt forstå at jeg næste maj triller rundt med barnevogn....faktisk har jeg denne graviditet fået en enorm forståelse for store S’ vilde udbrud ca 4 uger før jeg fødte Lillelaboranten for snart 9 år siden. “SKAT!” Råbte han med en sådan desperation, at jeg kom vraltende så hurtigt jeg kunne. “Vi skal have en baby LIGE OM LIDT!” Fortsatte han, og jeg lo og påpegede, at det havde jeg bemærket. Denne gang er det mig. Trods mave og sparkebarn. Jeg går rundt og kniber mig selv i armen, det er så utroligt utroligt at jeg får lov at bære et barn igen: min mindstemagiker ✨


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean