Midsommeralfer i Laboratoriet


Bittesmå vinger og korngyldent hår og en taske fuld af magi - i Laboratoriet flyver 7 Midsommeralfer rundt og rundt. Vælter en dåse flyvestøv fra Julemandens Værksted, så broderitrådene svæver oppe under loftet. Alfer, særligt midsommeralfer, er drillesyge og lidt højt på strå, men det er bare fordi de er skabt af sommerens forventninger. Nåhja og magi, naturligvis. I den lillebitte taske med det smukke gule soltegn broderet på, ligger et ønske af mælkebøttefnog, som - som I jo nok ved - er det fnog der bedst bærer ønsker. En lillebitte glatslebet sten snuppet fra Lillelaborantens omfattende glatstenssamling, og et Midsommerminde. Med i pakken følger også MagiLaboratoriets håndtegnede Midsommerjagt - en skattejagt særligt til de lange lyse nætter i hyldeblomsternes liflige duft af sommernat og kattepis. Midsommeralferne er Limited Edition, som man siger, der er bare 7 alfer og så laves der ikke flere, så det er først til midsommermøllen! Alferne måler 16 cm. Skal de nå frem før Midsommer, skal de bestilles senest 17/6 - men de kan bestilles “så længe lager haves”. Midsommeralfepakken koster 600kr og kan bestilles ovre i Dukkemagerens Værksted.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean