Magi for Småhekse

Magi for Småhekse er både for store og mindre store hekse (men ikke for de helt små hekse). Magi for Småhekse er et slags starterkit for den eklektiske heks. I en smuk kasse af ubehandlet træ med et præget låg, finder du: skovmagi samlet i Pipstorn Skov, Midsommermagi, en tryllestav, et lys i en muslingeskal, heksebjælder, en sølvske, en fuglefjer, et tomt sneglehus, 3 krystaller, en hulsten, en troldpilekvist samt en Grimoir på 21 sider, tegnet og skrevet i hånden af dukkemageren. Med følger naturligvis også Heksens Alfabet som gør det muligt for dig, at skrive hemmelige breve eller føre en hemmelig dagbog i et magisk skriftsprog. Kassen måler 26 X 16 x 8, så der er plads til, at du selv kan samle magi. Der er bare 4 kasser i alt så vær opmærksom på, at der er chance for de hurtigt er væk! Prisen er 750kr. Magi for Småhekse kommer til salg i morgen d. 31/10 kl 7:00

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean