Every woman is the sea

Går man hele vejen ud til den hemmelige strand på Torø Huse, får man en belønning i form af kæmpe-blåmuslingeskaller. I marts vandrede vi derud for at samle muslinger til dette års Magiske Julehilsner for Voksne. Og nej, posen med muslingeskaller lugter ikke ret rart nede i, men jeg har dryppet hver enkelt skal med duften af skov før jeg har fyldt dem med stearin. Jeg havde en gang en viis homoseksuel underviser på universitetet, der kaldte julen for Den Store Heteronormative Fest og dermed gav mig en forklaring på hvorfor julen føltes lidt off for mig. Jeg er rimelig heteronormativ i virkeligheden, men jeg har klippeklistret min jul sammen siden jeg var 18 og fik at vide, at jeg lige kunne vove på at dukke op til familiejulen det år. Min jul har mange traditioner, men de fleste af dem er lidt off ligesom mig. Mine julefortællinger handler om at turde stå sammen når det er mørkest, om at have modet til at genkende det man tror er fremmed. De handler om at du ikke er alene. Du er ikke alene. Du er et lys i en muslingeskal. Og jeg har gemt på din julefortælling siden marts. Den blå stearin får det til at ligne en hel verden, et helt hav i hver skal, og du ved #everymanisanisland men #everywomanisthesea 🌊

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean