Der er latter og

... der er lidt rørte tårer mens jeg pakker jeres Magiske Julehilsner og læser alle de fine beskrivelser I har sendt mig om jeres modtagere. Julekalenderen har fællestræk, træk som kendetegner Laboratoriet og min ide om julestemning. Der er mange magiske ting pakket på min kommode lige nu, men det virkelig magiske er, at jeg får lov at videreformidle de beskeder I gerne vil give til de mennesker I har bestilt julekalender til. Jeg forestiller mig, hvor dejligt det må være at åbne en kuvert og finde en personlig fortælling fra afsenderen. Nogle gange minder, nogle gange løfter, nogle gange beskeder, og nogle gange “Jeg elsker dig”. Jeg fandt på at lave en voksenjulekalender sidste år og selvom det er lidt af et cirkus, har jeg ikke fortrudt et øjeblik, for det her! det er nøjagtig hvad julen bør handle om. Jeg håber, hvis du er modtager af Magiske Julehilsner, at de bliver det øjeblik i løbet af dagen hvor du finder ro, et garanteret smil, jeg håber du mærker at du er elsket. Også hvis du har givet kalenderen til dig selv for #theresnoshameintheselflovegame som Jonathan Van Ness siger og han er Dukkemagerens guru 🧘🏻‍♂️

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean