Cathrine Bakke Bolin


Chefredaktør for oversat skønlitteratur hos Gyldendal Norsk Forlag og børnebogsforfatter Cathrine Bakke Bolin, er fyldt 50 år denne november og hendes redaktør og gode ven, Kjersti Herland, bestilte allerede i forsommeren en dukke af Bakke Bolin i anledning af den store dag. Bakke Bolin har siden 1991 udgivet 3 børnebøger, og i dag er hun chefredaktør på 9. år ved Gyldendal Norsk Forlag. Selvom dukke-Cathrine for længst er rejst til Norges land, vil hun også indgå i MagiLaboratoriets feministisk aktivistiske og litteraturformidlende dukkesamling #kvinderilitteraturen . Herfra Laboratoriet skal lyde et højt HIP HIP med den runde dag!

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean