Lussehøjens nisse

Vil du sy en nisse? Skrev @riaace og jeg var virkelig tæt på at svare nej, for jeg ved ikke rigtigt med det med at sy nisser, det bliver så hurtigt kliché og helt ideforladt og “folk” ønsker sig egentlig bare en prototypenisse og det er lidt henad det værste jeg ved. Men så svarede jeg alligevel ja da, og så begyndte Ria og jeg at skrive sammen om nisser. Vi var enige om, at hvis Nissen kunne blive et mash-up af Gry-dukken, som Lillelaboranten fik i julegave sidste år, Mumrikken fra Mumidalen og Nisselægen David, som jeg ikke har set siden jeg var barn (og tudbrølede da december var slut og dermed nisseserien), men som Ria kendte navn og link til (Et tidligt julemirakel❤️), ville det muligvis blive verdens allerbedste lille julevæsen. Her er så Laboratoriets første nisse, androgyn, med både en rød vinterhue og en grøn sommerhue, og et halstørklæde fingerstrikket af Lillelaboranten. Vi synes det er meget svært at tage afsked, men er slet ikke i tvivl om at Nisse får det decemberfint hos Ria ✨

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean