Novemberhavfrue


Det er nemt at drukne i novembers brune våde blade, i dage, der aldrig rigtig gryr. Det er nemt at blive tungsindig og trist til mode, og vinteren ligger så langt øjet rækker for i november er den ikke engang begyndt. Så pludselig titter de første lyskæder frem i mørket. Man tænder et lys i vinduet. Nogen synger En glad lille julemelodi og hjertet løfter sig en smule. Strækker sig mod duften af gran, og appelsinerne er ekstra søde i december. Solnedgangene ekstra smukke. Du kan ikke drukne hvis du er en havfrue. Ikke engang i november. Denne havfrue, som Lillelaboranten har sammensat farverne til, er på vej til Topper. Han er ikke ved at drukne, han er bare fuld af eventyr, og jeg håber hans jul bliver magisk og varer lige til påske. Disse havfruer sys ud fra den samme skabelon, men farvemæssigt kan de varieres næsten i det uendelige. Man kan selv være med til at bestemme, eller man kan give opgaven videre til os i Laboratoriet.

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean