Trille


En debuterende forfatter skrev: jeg har brug for Trille for at færdiggøre min bog. Trille, der har skrevet en sang om Lillelaboranten, og Trille, som fortalte om Lille Trine Trille da jeg var barn. Så meget hørte jeg det bånd, at jeg engang spurgte min mor, om hun kunne huske dengang jeg var venner med en hel flok tigre 🐅 det var måske der mit feministiske sind blev dannet... Jeg havde lyst til at sy en mere alvorlig Trille, selvom vi allesammen kender hende med et stort smil. Den debuterende forfatter ønskede sig en orange skjortekjole, og guitaren, well, det var en lille ekstrating hun var nødt til at få med sig 🎸 Trine Trille blev lidt et lille hemmeligt hjørne i mig, sådan: hvis jeg kunne tæmme tigre engang, kan jeg nok hvad som helst jeg sætter mig for. For mit navn er måske ikke Trille, men det ER Trine, og måske synger jeg ikke for tigre, men jeg synger for babyer: lille Babyfyr, hvad er du for et mærk’ligt dyr, du laver et kolossalt postyr, lille babyfyr. Den debuterende forfatter bad om at få sine 3 muser foreviget sammen, før Trille rejste fra Laboratoriet. Sidste billede er Tove Ditlevsen, Trille og Dea Trier Mørch - og herfra lyder et kæmpe HEP til den debuterende forfatter

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean