Hæng en lyskæde på dit skæveste sted

Mindstemagikeren lavede et lillebitte gisp da hun så sit første tændte juletræ i torsdags. Juletræer er noget af det allermest magiske der findes, hviskede jeg til hende. Det er hendes storesøster enig i, og heldigvis bor vi omgivet af juletræsmarker. Lillelaboranten vælger altid et træ der er skævt og skørt, i år har hun spottet et med hele 3 toppe og synes det er meget passende med en stjerne for hende, hendes lillebror og hendes lillesøster. Hvorfor folk går rundt og tror, at det rigtige er det perfekte, når nu det netop er det skæve og skøre og tripletopskudsagtige der er det rigtige liv, går over vores forstand. Uanset hvordan du fejrer december, håber vi at du hænger en lyskæde på dit skæveste sted, så det ikke gemmes væk i mørket. Husk dig. Også selvom dine grene ikke sidder i ligevægt med tilpas plads til pynt. Ja. Og husk, at hvis jeg skal sy dine julegaver skal de bestilles allerallersenest 8. December

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean