Louis - eller Birk


Nu tænker du måske, at jeg har syet en Birk til min Ronja, og det kunne han godt være, tror jeg, en Birk, der slår lejr i skoven med sin bedste ven, en Birk, der er med til at skabe en ny verdensorden på Mattisborgen. Men dette er ikke Birk Borkasøn. “Hvem syr du?” Spurgte Lillelaboranten. “En dreng, der hedder Louis” svarede jeg. Så fandt jeg hans billede frem, og hun sagde: Han ser magisk ud! Jeg fortalte, at Louis mor er @tinasakurabestle - Lasses Tina, yndlingsforfatter Tina - og Lillelaboranten sukkede “så ER han magisk, jeg vidste det bare!”. Louis er syet i samme størrelse som Ronja og Gry, i alt sit yndlingstøj, klar til når menneskeLouis lige om lidt fylder ti trimlerunde år. Normalt syr jeg familiedukker i samme snit som forfatterdukkerne, men jeg er lidt forelsket i de store hoveder på dukkerne som giver mig meget mere ansigt at arbejde med (sagde Dukkemageren aka Uffe Buchard). I dag er allersidste chance for at bestille dukker til Julegaver 🎄 der er nemlig allerede en pæn stak, og der er også to mirakler som jeg skal ligge under dyner og spise pebernødder med ✨

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean