Månemagi


For 5 år siden gik jeg drægtig som en voksende halvmåne med min Ulveunge, lykkeligt uvidende om hvad januar ville bringe: mit barn for tidligt til verden. Jeg vidste ikke dengang, at et barn i 4. måned har perfekt formede ører. Jeg vidste ikke dengang, at et barn i 4. måned har færdige fingre og færdige tæer med små færdige negle. Jeg vidste ikke, at de har knæ og albuer. Jeg vidste ikke, at de ikke bare glider ud af en i en pøl af blod, men skal fødes med veer og vandafgang. Jeg vidste ikke, at jeg ville gøre det derhjemme eller at jeg ville gribe ham med mine hænder, jeg vidste ikke hvordan det føles når hele kroppen skriger i smerte uden det kan høres. Nej, for 5 år siden var jeg lykkeligt uvidende. Mama til Solen. Så blev jeg Mama til Månen. Og i al den ulykke, findes også kæmpe områder af lykke. Stolthed. Sorg. Overvældende kærlighed. Og styrke. Og nu, fordi min Ulveunge betalte med sit liv, og jeg mødte en stædig endokrinolog der diagnosticerede min Addisons, er jeg Mama til Jorden. Mit Magiske Laboratorie udspringer af det univers de udgør. Jeg udspringer af den mama der er deres. Denne voksende halvmåne er bestillingsjulearbejde til to killinger. Modtager ville ikke have månen personificeret, så den er tegnet op med kratere og stjerner istedet, i en Burtonsk stemning. Når jeg får månebestillinger er det et rum hvor min Ulveunge findes i mit arbejde. Du skal vide som modtager, at der er syet lidt af den styrke, lidt af den sorg og lidt af den overvældende kærlighed med. Jeg håber det kan mærkes, at månerne jeg har syet, som hænger derude rundt omkring i barneværelser eller andre rum, at de vogter over jer som kun månen kan. Et stædigt lys i det mest buldrende mørke.

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean