Erik og Milena


I februar fyldte Eriks - ham til venstre - mormor 80 år og jeg fik til opgave at sy hende som dukke, med hendes karakteristiske lange fletning snoet op i nakken. Til jul modtog jeg endnu engang bud fra familien, denne gang en julegave til Erik og hans kæreste Milena. Igen modtog jeg et stort udvalg af billeder, der ikke bare tjener det formål, at jeg kan kukkelure på “skabelonen” fra alle vinkler, men også giver mig et lille kughulsvindue ind i de menneskers liv. Der er meget fortælling i billeder. Først og fremmest er du blevet set af nogen hver gang de har fotograferet dig. Og det kan i sig selv være lidt af en øjenåbner. Fx tog Lillelaboranten et billede af mig for nylig, på sådan en dag hvor jeg syntes jeg gang så meget efter vognen, at det måtte kunne ses af enhver der så i min retning. Men på Lillelaborantens billede drejer en storsmilende mama rundt i glødende vintersol. Erik og Milena kom ikke bare med billeder men også med beskrivelser så fulde af opmærksomhed og omsorg, at jeg blev helt rørt. Der sad de så i min stol, men straks efter tog de afsted for at være julegaver til de virkelige Erik og Milena, og heldigvis føltes dukkerne helt rigtige for giverne - igen

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean