Dukkemagerens Nytårshilsen

Jeg vil også bare sige tak til jer derude, for alle de smukke smukke mails I sender mig hver gang I bestiller noget. Den måde I skriver om jeres mødre eller bedstefædre eller børn eller søstre eller mænd. Den måde I skriver om jer selv! Fra mit magiske laboratorium er det svært at miste troen på det fine i mennesker takket være jeres mails. Jeg flæber mig igennem de fleste og læser dem allesammen gentagne gange, og jeg er helt overbevist om, at hvad der er af flænger i verden - og der er flænger i verden - healer en lille smule for hver af de mails I sætter jer og skriver om hinanden, og som jeg er så uendelig heldig at være modtageren af. Der er flænger i mig som I healer mig. Det skal I vide. Hvor magiske I er .

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean