Rosa Luxemburg

På denne årets allersidste dag - eller måske snarere i anledning af næste årtis allerførste, vil jeg opfordre til at vi tør være lidt mere Rosa Luxemburgske. Opfordre til lidt mere oprør. Lidt mere omtanke og lidt mere empati. Komme lidt længere udover egne næsetipper. Denne Rosa er syet i julegave fra en voksen datter til hendes mor, og Anna skrev til mig, at de normalt ikke giver gaver men når hun finder det helt rigtige, gør hun alligevel. Sådan synes jeg vi skal indlede det næste årti. Ikke gøre ting fordi “det har vi altid gjort” (eller undlade fordi “det har vi aldrig”), men gøre dem fordi “det føles helt rigtigt”. Turde bryde traditionen. Turde bryde tankegange og handlemønstre. Vi skal turde at gøre op med det gamle, turde at skabe nyt. Ikke bare for os selv, men i store grandiøse billeder, med kæmpe armbevægelser. Vi skal turde at tie så vi kan lytte. Vi skal turde ændre vores opfattelse og turde bruge nye ord. Jeg håber du vil være med, den nye tid skal nok komme, men den kommer hurtigere jo flere vi er samlet i troen på, at det kan være så uendeligt meget finere end det er nu. Den nye tid kan sagtens være inspireret af den gamle, Rosa Luxemburg er med sine 100 år ikke uddateret endnu. Lad oprør mod det eksisterende være dit nytårsforsæt

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean