Dusty

Det er ikke sådan at jeg her på 2020s 2. dag varsler et radikalt skifte i dukkestilen, indledt med et billede af gode gamle Dusty. Nej. Der bliver ingen udstillinger af dukker af hvide cis mandlige forfattere fra min hånd. Det sværger jeg med det samme - og for evigt. Dostojevskij her er syet i 17 års fødselsdagsgave til en ung kvinde fra hendes mor. Jeg har det sådan, at læser hun Dostojevskij som 17årig er hun allerede ved at fortabe sig i litteraturen - og forhåbentlig leder dukke-Dusty fødselaren ind i et litterært univers befolket af kvindelige forfattere, der sagtens kan stå side om side med ham. Dette er nemlig den første mandlige forfatterdukke fra MagiLaboratoriet, en fødselsdagsgave og altså ikke en udstillingsdukke! Sådan et nyt år sætter strøm til mit drømmeunivers og jeg tager noter til en dukkeserie om Børnelitteraturens Helte og en dukkeserie om queerforfattere. Siger man stadig queer? Jeg har en nagende mistanke om at jeg ikke er up to speed her... uanset ville Dostojevskij ikke klare adgangskravene

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean