Høstfest

Markerne er høstet og står stubbede tilbage. Æblegrene trækker tungt mod jorden. I alle små revner og sprækker står morgenfruer og stråler som gyldne solhoveder. Nu venter september forude. Med mørke nætter og høje lyseblå himmelhvælvinger med gnistrende solskin. Tordennætter. Silende regn. Gummistøvler, og sweatre der skal skiftesvis af og på. Det er stadig godt at sidde ude ved bålet, kinderne kan stadig brænde af middagssolens varme, og før september er ovre har koppen været fyldt med efterårets første varme kakao.

I Værkstedet dukkede 5 små damer op. Den slags damer, der kan finde ud af at sætte håret sirligt op, men som også altid har en stribe jord henover panden. mudder under røjserne. hvis de da ikke nøjes med at gå ud i havebedene i bare tæer.

Først kom Forglemmigej. Sent en aften, da jeg troede jeg skulle tidligt i seng. "Goddag" hilste jeg overrasket. Lillebitte var hun, fin og brunet af sommerens solskin. Jeg troede hun kom alene, men kort efter dukkede Viola op. "Nåhda" hilste jeg nu lettere forvirret, for jeg er ikke så meget for uanmeldt besøg. "Jeg sætter mig bare her" sagde Viola og pegede på en grøn hylde ved siden af mit arbejdsbord. "Er du så den sidste?" spurgte jeg. "Det tro jeg ikke, nej" svarede Viola høfligt. Så jeg begyndte at holde øje. På aftener hvor jeg forestillede mig, at skulle sove tidligt. Når jeg ledte efter stof til helt andre projekter. Men først da kaffen var blevet kold og jeg havde opgivet at vente længere, kom Marigold, Dahlia og Rose med hinanden i hænderne. "Det skal du ikke tænke på" sagde Dahlia og tørrede sig over panden på en meget engelsk lady-agtig måde, der dog satte den mest romantiske stribe af jord fra hendes håndflade i pandens sved. "Vi drikker kun te".

Du kan finde alle 5 unika dukker i shoppen nu. De måler bare 24 cm, syet af økologisk bomuld, med fyld af økotex og hår af det blødeste tykke merinould. Du kan læse deres individuelle fortælling på Laboratoriets instagram eller facebook profil de kommende dage.

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean