Betaling med kort

Nogle af jer oplever pt problemer med at få lov at betale med kort i shoppen. Jeg ved simpelthen ikke hvad det skyldes. Jeg kan selv gennemføre en betaling med dankort, og hjemmesiden viser ingen fejlmeldinger. MEN produktet er ikke reserveret og pengene bliver ikke trukket på dit kort når betalingen ikke går igennem. Jeg får simpelthen aldrig at vide, at du har overvejet at købe noget. Så hvis du har haft problemer med betaling med kort, kan du roligt gå ind og lave bestillingen igen. Istedet kan du vælge paypal ELLER "manuel betaling". Ved Manuel Betaling modtager du en faktura fra mig med info til mobilepay eller bankoverførsel. Du kan også mobilepay med det samme til 36697.

TAK <3

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean