top of page

Udsprunget af behovet for at skabe meningsfuld tid, kom MagiLaboratoriet til verden i februar 2017. Nær ved Pipstorn Skov på Sydfyn, er et laboratorium fuld af drømme og visioner.  Her findes jeg. 

MagiLaboratoriets fundament er støbt i ord. Dets væsen indhyllet i fortællinger.  Jeg har måttet kæmpe mod min mors stærke narrativ for at skabe mit eget, og til det har jeg bevæget mig gennem litteraturen til jeg fandt mit eget sprog. 

​Jeg er uddannet i Litteraturvidenskab og Historie fra SDU. Litteraturformidling, feministisk aktivisme, og en antikapitalistisk måde at drive virksomhed på, er afgørende i mit virke. 

Og historiefortællingen. For siden jeg var lille, har jeg fundet på:​

Universer

Tidsrejser

Himmelfærd

Først og fremmest for at overleve. Jeg er vokset op i det min psykolog med alvorlige øjne og et stramt drag om munden, kalder for: incest af særlig grov karakter. Jeg ved noget om mørke. Jeg ved noget om at dø

og dø

og dø.

 

Jeg ved noget om at overleve. 

Da vores søn blev født før tid - og døde - i januar 2015, viste den viden sig afgørende. 

​At vi tillod hinanden ord, selvom de ord ikke altid lignede hinanden, at vi gav hinanden fortællinger om den lille dreng, der ikke længere er fysisk hos os, er blevet den måde vi lever på. Ikke bare overlever. Vores stillefødte har lært os noget om ikke at være stille.

I MagiLaboratoriet snor mørket sig ind i lyset og lyset er ildfluer i mørket. Det er mit fundament. Herfra kan alting opstå.

​I det rum, hvor hans seng skulle have stået findes i dag MagiLaboratoriet. Jeg troede det rum var tungt af sorg, men det viste sig at være gnistrende af magi.

Kom med ind i mit værksted...

bottom of page